Spänningsregulatorens oljefilterpapper krävde ofta byte

- May 07, 2018 -

Vakuumoljefilter används i allmänhet nu, det kan helt avlägsna fukten i olja och gas, men kan även ta bort mindre föroreningar. Processen är: behandling av transformatorolja grovfilter → fint filter → → → vakuumtorkning av värmeolja och gasolja. Grovfilter med en metallsil och stark magnet, fina filter filtrerar ofta små föroreningar 1 ~ μm. För närvarande många typer av fina filter, mikroporösa metallpulver sintrade material, metallmaterial, keramiska filter filter filter pistil och användandet av en särskild struktur, och så vidare.


Transformer olja vakuumtorkning och uppvärmningsgas. Dess princip är att dammsugare, värmeoljemunstyckningsmetod för transformatoroljedannande, i olje och gas och fukt att fly. Oljetemperaturen är i allmänhet runt 65 grader, inte för hög, för att inte göra oljåldern. Dehydrering och effekten av detta tillvägagångssätt är bättre, är vanligare används metod. Men om oljan sprutades i mycket fin dimma, suger du lätt vakuumpumpen.


Brandskyddad rullande lucka dörr reparation elektrisk rullande dörr slutar dörr reparation garage dörr reparation infällbar dörr reparation brandlucka dörrar elektriska rullande dörr reparation elektrisk dörr reparation utdragbar dörr reparation garage dörr reparation dörr reparation dörr reparation.


Om olja injiceras i oljedroppar med viss diameter, eftersom oljan har en hög ytspänning, är fukt i oljan och gasen inte lätt att full spela. För detta ändamål ska Shan-håldiametern välja lämplig spray och i allmänhet behövs i tanken vid tidpunkten för inställningen av flera falsar, förebyggande av transformatorolja-vakuumpump.


Ett par:Nej

Related Products