Bränsle Filter Media är en av de viktigaste delarna av en snabb och säker bilkörning på vägen

- Oct 23, 2017 -

Bränsle Filter Media är en av de viktigaste delarna av den bil som är snabbt och säkert att resa på vägen. Vi förstår att principen om filter och underhåll kunskap effektivt kan undvika motorbortfall orsakas av bränsle Filter Media problem.

Bränsle Filter Media är främst i bränsle pump och begränsningsvärdet kroppen i porten mellan rörledningen, det är en viktig komponent i motorn.

Så vad är principen om bränsle Filter Media?

Bränsle Filter medier kan ta bort fukt och föroreningar partiklar som kan skada motorn, är motorn igensatt och minska slitage, se till att motorn är tillsagd att köra; Det är en inverterad tratt i filtret eftersom vatten och tidningen är tyngre än bränsle, så att kanten av tratten kommer naturligtvis att filtrera ut, så att du kan enkelt lösa problemet med föroreningar.

Bränsle Filter Media har en aluminium fall och ett rostfritt fäste, pappersfiltret (chrysanthemum-liknande) placeras på fästet och kontaktytan effektivt kan ökas genom att vika krysantemum pappersfiltret.

I att använda våra filter är våra filter underhållsarbete också mycket viktigt.

I allmänhet, ett filter ca 30.000 km för en tid, om förlusten av en större, vi kan förkorta det lämpligt avståndet, såsom i tjugofem eller tjugo tusen kan ändra en gång.

När du installerar filtret, uppmärksam på riktningen av installation av filter, ångrar inte installationen. Även om inverterad installation, arbetsliv reduceras kraftigt.

Därför, i våra vanliga bil kör processen, inte bara för att underhålla utsidan av vår bil, underhåll av inre delar är också mycket viktigt, varma påminna, uppmärksamma filtrera underhåll effektivt kan lösa våra liv motorproblem för vårt arbete Travel eskort, men också för att göra vår öppning resa blir smidigare!


Related Products