Bränslefiltermedia är en av de viktiga delarna av bilen som är snabb och säker att resa på vägen

- Oct 27, 2017 -

Filterprincip och underhållskunskap

Bränslefiltermedia är en av de viktigaste delarna av bilen som är snabb och säker att resa på vägen. Vi förstår att principen om filter- och underhållskunskap effektivt kan undvika motorfel som orsakas av problem med bränslefiltermedia.

Bränslefiltermediet är främst i bränslepumpen och gasreglaget i porten mellan rörledningen, det är en viktig del av motorn.

Så vad är principen om bränslefiltermedia?

Bränslefilter Medias kan ta bort fukt- och föroreningspartiklar som kan skada motorn, motorn är igensatt och minska slitage, se till att motorn berättas att springa; Det finns en inverterad tratt i filtret eftersom vattnet och tidningen är tyngre än bränsle, så trakets kant kommer naturligtvis att filtrera ut, så att du enkelt kan lösa problemet med föroreningar.

Bränslefiltermediet har ett aluminiumfodral och en rostfritt stålfäste, och filterpappret (krysantemumliknande) är placerat på konsolen, och kontaktytan kan effektivt ökas genom att vika krysantemumfiltret.

Vid användning av vårt filter är vårt filter underhållsarbete också mycket viktigt.

I allmänhet kan ett filter cirka 30 000 km för en tid, om förlusten av en större, vi kan förkorta lämpligt avstånd, såsom i tjugofem eller tjugo tusen kan förändras en gång.

När du installerar filtret, var uppmärksam på filtrets riktning, vrid inte om installationen. Även om den inverterade installationen kommer arbetslivet att minska kraftigt.

Därför, i vår vanliga bilkörningsprocess, inte bara för att bibehålla utsidan av vår bil, är underhållet av de inre delarna också mycket viktigt, varma påminner dig. Bränslefiltermedia uppmärksammar filterunderhåll kan effektivt lösa våra livscykelproblem för våra arbete Resa eskort, men också för att göra vår öppningsresa blir smidigare!


Related Products