Bränslefilter Media Maintenance Tips

- Aug 03, 2017 -

Bränslefilter Media Maintenance Tips

Bränslefiltermedia, dess roll är att inkludera i bränslet av järnoxiden, damm och andra fasta skräp borttagna för att förhindra bränslesystemets blockering. Det kan ses att om underhållet av bränslefiltermediet inte är klart kan det påverka motorns funktion. Idag kommer vi att titta på bränslefiltermedias underhållstips, hur ofta bränslefiltermedia för en bra förändring?

Bränslefilter Media (filter) Byte cykel Bränslefilter Media rekommenderas för varje 10.000 km byte, bränsletank inbyggt oljefilter $ nummer miljon kilometer ersättning. Det kan finnas en liten skillnad i underhållscykeln mellan olika modeller.

Bränslefilter Media (filter) Byte cykel

Bränslefilter Media rekommenderas för varje 10.000 km byte, bränsletank inbyggt oljefilter $ nummer miljon kilometer ersättning. Olika modeller av underhållscykel kan vara lite annorlunda, din bil specifika när behovet av att ersätta underhållet, var god genom "självbetjäning" -funktionen för att förstå.

Stort underhåll, Bränslefilter Media generellt och olja, maskinfilter, luftfiltrering samtidigt.

Installationen och bytet av filtret är mer komplext, det är inte lätt att installera den, måste installeras av den professionella.

Nödvändighet av bränslefiltermedia (filter) Byte

Bränslefilter Medias kan delas upp i bensinfilter och dieselfilter enligt bränsle. Huvudanvändningen av inhemska fordon är bensinfilter, bensinfiltrering och oljetank inbyggd och extern typ.

Med användningen av fordonets ålder kommer ökningen av körsträckan, bränslefiltermediet långtidsarbete, för att nå en viss livscykel, att leda till bilhastighet, bränsleförbrukning, bullerökning, kontrollprestanda och så vidare.

Köpmeddelanden för bränslefiltermedia (gasfilter)

1, inköp av varor innan, var god kontrollera bilmodeller, förskjutning och annan information för att säkerställa att rätt modell för att köpa tillbehör. Du kan kontrollera bilens underhållsmanual.

2, Bränslefilter Media i det stora underhållet, allmänt och olja, maskinfiltrering, luftfiltrering samtidigt.

3, valet av högkvalitativa bränslefiltermedia, dålig kvalitet bränslefiltermedia leder ofta till dålig bränsleförbrukning, brist på bilbrist eller till och med flameout. Föroreningar inte filter, lång tid, olje och bränsleinsprutningssystem kommer också att korrodera skador.

4, när känslighetshastigheten är uppenbarligen minskad, är motoraccelerationen dålig, bilen kan inte resa, det är nödvändigt att tro att bränslefiltermediet kan ha blivit blockerat, behovet av snabb inspektion.


Related Products