Produktionsteknik av hög precisionsbränslefilterpapper

- Jun 27, 2017 -

Produktionsteknik för hög precisionsbränslefilterpapper

Det generella bränslefiltret använder en vikningsstruktur med stjärnfilterfiltret, i denna typ av bränslefilter inuti, vikningsfilterpapper och plast- eller metallfilter i båda ändarna av anslutningen, oljan in i filtret efter ytterväggen genom lagren Filterpappersfilter för att nå centrum, rena utflöden av bränsle. Bränslefilterpapper Det här filterpapperet använder vanligtvis papper för korrugerat bränslefilter.

Mer avancerad motor är användningen av högprecisionsfilterpapper, skruvbränslefilter och stjärnbränslefilter, dess filterpapper insvept i det centrala röret, rymdutnyttjandet är högt, i samma rymdstorlek kan rymma en större av filterområdet, vanligtvis 3 gånger stjärnfiltret. Efter att spilloljan har gått in, filtreras bränslefilterpapperet direkt genom filterpapperet och föroreningspartiklarna hålls kvar i filterpapperslocket. Denna bränslefilterprestanda är överlägsen, kan göra bränslefiltret mer korrekt.

Högprecisionsfilterpapper huvudforskningsinnehåll: ① råmaterialval av massa; ② processparametrar för att bestämma; ③ skrynkelsval ④ våtstyrka medelval ⑤ anti-vattenförening applikation.

1, processförhållandet:

(1) Regnbågsfisk barrmassa 50%;

(2) Bowater (Po Shui) Barrträd 50%;

(3) dosering av våtstyrkemedlet: 5% (på torrmassan);

(4) Ytvattenbeständighet (6% koncentration): 20%

2, processparametrarna för att bestämma

För att ta hänsyn till pappersstyrkan måste porstorleken, permeabiliteten hos förhållandet mellan massan också vara nödvändig för att slå. Lämplig knocking grad, bidrar till att säkerställa vidhäftningen mellan fibrerna, men också för att minska den maximala porstorleken. Efter upprepad jämförelse tror vi att när massan refinansierar vid 17 ° SR, papper av indikatorerna närmast kraven, bränslefilterpapper och i slutändan bestämmer massaparametrarna på 17 ° SR, våtvikt 9-10g.

3, skrynkelspridning

Filterprycken är huvudsakligen för att öka filterets effektiva filterområde, och papperet har ett stort antal spår kan rymma mer smuts, för att förlänga filterets livslängd. Bestäm djupet av rynkor är tjockleken på crepingbladet och rynkvinkeln. Genom den faktiska produktionen av mönsterdetektion, när rynkbladets tjocklek på 1,0 mm, rynkvinkeln är 25 °, rynker filterpappret djupet för att uppfylla kraven.

4, anti-vattenförening applikation

Andra filterpapper genom ytan av appliceringen av vattenbeständigt harts, så att papperet har tillräcklig styrka och vattenbeständighet, för att säkerställa uppföljningsbehandlingsfiltret. Emellertid har högprecisionsfiltret innan limningsmaskinen skrynkats, om den allmänna filterpappersytans storlekstyp, Fuel Filter Paper re-impregnering av anti-vattenföreningar, kommer rynkor att försvinna eller tändas. Så hur man applicerar vattentåligt gummi på papper för att bli en högkvalitativ filterpappersproduktionsteknisk nyckel. På många sätt användningen av ytbehandlingsmetod för applicering av anti-vattenförening och uppnådde goda resultat.

4, hög precision filter papper funktioner:

(1) Filterskiktets yta sprayas jämnt med ett skikt av höghållfast och oljebeständigt latexskikt, vilket ökar styrkan, styvheten och oljebeständigheten hos bränslefilterpapperet, vilket förbättrar dess filtreringsprecision och livslängd.

(2) med hjälp av bakningstorken för varmlufttorkning, för att upprätthålla filterpapperets permeabilitet och löst tjocklek, bränslefilterpapper efter torkning kraftigt förbättrad.


Related Products