Vilka är effekterna av bränsle filterbyte för Media och inte?

- Oct 27, 2017 -

Bensin filter är en av de vanligaste filter produkterna för bränsle Filter Media tillverkare. Huvudsakliga funktion är att filtrera bort orenheter i bensin. Om bensin filtret är smutsigt eller blockerat, huvudsakligen enligt följande: när bränsle dörren, makt upp långsamt, eller få upp, bilen startade svårt, och ibland till brand 2 - 5 gånger till namn. Motorn är en engångs lastning och lossning av papperet filtrera oljefilter, byte cykeln är generellt 10 000 km, om du lägger mindre bensin orenheter, 15000-20000 km ersättning är också ett problem. Filtret har pilen märket av de in- och utsugningskanaler.

Bensin filter är filtret du lägger oftast orenheter i bensinen, en lång tid, bensin filtret är fullt av smuts och jord, drägg; Det rekommenderas att antalet kilometer att ersätta. Om du inte ändra eller fördröja förändringen, säkert påverka din bil prestanda; såsom dålig olja, bil tankning tråkig, lång tid, förbättrat kraftigt prestandan på filtret filter, och slutligen leda till kronisk skada till motorn, eller översyn ens av motorn. Taxi kör några kilometer lång och såg en taxi för en månad att byta bensin filter inuti insidan av pappersfiltret har inte kunnat använda språket för att beskriva, så om inte förändrats, verkligen ta stor skada till bilen.

För kapacitetskännetecknen bränsle Filter Media produkter infördes:

Om filtret installeras i bränsleledningen, kallas ett externt filter. annars installeras det inre filtret i bränslepumpen och bränsletank inuti filtret. Där filtret bränsletank eller dess skyddskåpa anses allmänt vara underhållsfri.

Många av de importerade bränsle Filter Medias förbinds av trummor. För att säkerställa tillförlitligheten i anslutningen tätningen, måste samma packningen inte användas upprepade gånger. Dessutom, även med en ny packning, måste det kontrolleras för täthet efter fästande. När bränslesystemet måste ersätta ”O” ringen, är det nödvändigt att säkerställa att ”O” ring modellen är korrekt och kontrollera att ringen elasticitet och hårdhet är lämpliga.

Ingen krets bränslesystemet har endast en intern filter i bränsletanken, även om denna multi unit pump, filter, transportband enhet är dyrt, men när bränslemängd är blockerad eller motor prestanda och därför minska, det måste också aktuell och korrekt underhåll och underhåll. Samtidigt är det nödvändigt att kontrollera felet av alla bränsleledningar och bristning och curling på slangklämman.


Related Products